En app (applikasjon) er et dataprogram som benyttes primært på en mobil smartenhet. Vi skiller mellom nedlastbare apper for et gitt operativsystem som installeres på mobile enheter, og webapper som egentlig er nettløsninger som ikke lastes ned og kan brukes på flere mobilsystemer. DICE designer og utvikler i begge formater.

Nedlastbar app eller webapp

Mobilen er det viktigste mediumet for informasjon og kommunikasjon i dag. Med dagens teknologi kan man bygge svært avanserte webapplikasjoner som gir brukeren funksjoner og interaksjon som om det skulle være en installert app på telefonen eller nettbrettet.

Du kan designe og skape, og bygge det mest fantastiske stedet i verden. Men det trengs mennesker for å gjøre drømmen til virkelighet.

Walt Disney

DICE designer og utvikler også kostnadseffektive nedlastbare kryssplattformapplikasjoner for Android og iOS ved hjelp av rammeverk som Cordova, PhoneGap, Framework7 og Vue. Dette gir oss mulighet til å bruke vår kunnskap om markup, javascript og css på nye måter og nedlastbare apper kan tas frem og vedlikeholdes svært effektivt.

DICE har utviklet HTV-appen, som er en kryssplattform for nett, IOS og Android.

Kostnadseffektiv krysspublisering

Vi bygger ofte appene med WordPress som grunnmur. Dette innebærer at innhold administrrees i et brukervennlig webgrensesnitt som kommuniserer med appen. Så spesialkodes appene på toppen av det felles rammeverket, slik at mesteparten av systemutviklingen gjøres en i stedet for flere ganger.

Åpne rammeverk

Apprammeverkene har rike biblioteker med testede plugins som vi ofte bruker som utgangspunkt og komponenter løsningenene. Funksjoner som ikke dekkes av dette utvikles av våre utviklere. Ved å bruke en miks av «hyllevare» med åpen kildekode og egenproduserte løsninger oppnår vi de beste resultatene.

App som strategisk kommunikasjonskanal

En god app er ofte en funksjonelt virkemiddel i en moderne virksomhets kommunikasjon og interaktson med sine målgrupper.

Referanser tagget med «apper»

Tagged posts

Egge gaard
Egge gaard

Egge gård

Apper Design Nettsteder
Arcus

Verdens beste akevitt på app!

Apper
Astrup Fearnley Museet

Formidling og relasjonsbygging med mobilen

Apper Design
HåndballTV.com

Håndball på nett-tv til folket

Apper Design Nettsteder
Norsk Topphåndball

Samarbeider for å vinne

Apper Design Nettsteder