En digital løsing fyller ofte flere funksjoner og må kunne appellere til forskjellige målgrupper med ulike behov og ønsker. Dette er en vesentlig premissgiver for å skape resultater og det holder ikke at designet kan tilpasses, innholdet må appellere, og utløse handling.

Før vi begynner å designe må vi ha en ide om hvem som kommer til å bruke løsningen. Tekst, bilder og video må tilpasses dette. Hvem er de, hva søker de etter, hvilken type innhold og hva slags emner er de opptatt av.

Appene til Astrup Fearnley Museet inneholder mye, bokstavelig talt.

Ofte gjør vi undersøkelser og analyserer eksisterende løsninger, med mål om å få innsikt for å kartlegge hvem som besøker disse, hva slags innhold de eksponeres for og hvordan brukerne blir engasjert.

Si hva du mener, gjør det du sier

Innholdet må være tilpasset det man ønsker å formidle. Det hjelper lite om tekster er gode, bilder flotte og videoer morsomme, om de ikke treffer og utløser handling. Alt innhold må ha en tydelig ide som er i tråd med bedriftens mål.

Innholdet på denne siden er foreksempel skrevet med mål om at du som leser skal se at vi i DICE kan det meste om design, nettsteder og apper.

DICE skriver tekster og slagord, tar bilder og film, redigerer og tilpasser, publiserer og vedlikeholder.

En opplest og vedtatt lov i musikkens verden krever at den tyske teksten i franske operaer sunget av svenske sangere skal oversettes til italiensk for lettere å bli forstått av et engelsktalende publikum.

Edit Wharton