DICE er et nytt navn på et erfarent byrå. Etter 14 år som Eyego besluttet vi i å revitalisere oss.  Vi beholder alt er bra, og fornyer oss på områder som kan bli enda bedre. Vi fungerer i en tid med kontinuerlige endringer, med nytt navn og nye og tydelige mål mener vi oss bedre rustet til å møte fremtiden.

Vi valgte navnet DICE fordi vi mener det er enkelt og godt å kommunisere, det klinger og det står godt sammen med kundene våre (som skal skinne). Navnet har også en dypere betydning og historie som vi gjerne forteller deg mer om.

DICE var sentrale i arbeidet med nytt navn, logo og nettsted til konsulentselskapet Skarpe.

Vårt faglige DNA

DICE er et byrå med solid kunnskap om digitale løsninger. Vi har designet og utviklet mer enn 300 nettsteder en rekke grafiske profiler, en del nye navn og et godt knippe med apper. Mer enn 100 tekniske løsninger og en rekke profiler driftes og supporteres daglig. Med dette som bakteppe har vi konkretisert at det er tre ting vi gjør og gjerne leverer.

Design – Vi designer alt fra grafiske profiler til digitale løsninger.

Nettsteder – Vi utvikler alt fra rene nettsteder til integrerte systemer.

Apper – Vi utvikler alt fra enklere til avanserte og funksjonelle apper.

DICE har sitt eget hus i Blindernveien 5.

Erfaring og engasjement

Vi som jobber i DICE kjenner hverandre og kundene våre godt. Vi bruker erfaringene våre best mulig og inviterer til samhandling og engasjement. Energi, humør, åpenhet, involvering og eierskap er avgjørende for felles suksess.

Det finnes ingen kunnskap som ikke er verdifull.

Edmund Burke

Morten Rønseth

Teknisk leder, systemutvikler | Partner

Morten har utviklet nettløsninger siden 90-tallet, han har solid systemforståelse og fokuserer på vedlikehold og optimalisering. Han er en ivrig hundekjører og gleder seg til nysnø og is.

991 68 000 |

Adrian Storm Aasen

Designer, frontendutvikler

Adrian er utdannet på Kunsthøyskolen i Oslo, har en egen touch i alt han gjør, og er svært dyktig til både å kode og designe. Han er dessuten, uten sammenligning, den av oss som kler seg best.

‭924 21 985‬ |

Anders Nor Berle

Programmerer, systemarkitekt

Anders har lang fartstid og solid kjennskap til en rekke utviklingsspråk og miljøer. Han følger godt med og holder oss oppdaterte på tekniske nyvinninger.

98765432 |

Fred Manskow Nymoen

Designleder, frontendutvikler | Partner

Fred er DICEs «one man band» og kan alt skulle en tro, og har vært med siden starten og lang erfaring før det. Han er forøvrig en meget anerkjent sanger og du kan finne han på Spotify.

928 08 344‬ |

Hans Christian Nenseth

Systemutvikler, mobilutvikler

Hans Christian har gjort mye forskjellig før han valgte å utdanne seg til systemutvikler og arbeider med ulike verktøy for å ta frem apper og applikasjoner. Han…

123 45 678 |

Linda Kastner

Designer, prosjektleder

Linda er elsket av kundene, hun holder orden på et meste, i tillegg er hun en svært dyktig designer og interaksjonsdesigner. Hun er forøvrig mor til to og for tiden har hun mammapermisjon.

98765432 |

Reginald Ramirez

Frontendutvikler, supportansvarlig

Reginald er utdannet systemutvikler, med forkjærlighet for frontendutvikling. Det er alltid noe nytt, og han ikke kan lærer han seg der og da. Han har familie på Fillipinene og det går rykter om ekteskap i 2019.

980 84 328 |

Bjørn Tore Stig

Daglig leder, rådgiver | Partner

Bjørn Tore er markedsfører og har vært med i DICE siden starten og har 25 års erfaring med digitale løsninger. Han bor i Son og bruker ellers mye av fritiden i Frankrike der han har en liten vingård.

928 48 012‬ |

Willy Bergsnov

Kreativ leder, seniordesigner | Partner

Willy er designer med bred innsikt og forståelse, han er spesialist på appdesign og alt som har med mobile flater å gjøre. Han er forøvrig rockemusiker, sørlending og surfer på fritiden.

452 50 048 |