Nesten alt kan gjøres digitalt, men for å skape resultater må det gjøres riktig og bra. Godt design, smarte løsninger og tydelige målbare mål.

Vi byr på ferske croissanter, nytrukket kaffe og tre caser med gode resultater:


De Lilla har økt med 400% i omsetning og resultat på 4 år.

Egenart og identitet fører til økt etterspørsel!

Vi presenterer hva som ligger bak suksessen til De Lilla, håndverkerbedriften som fargelegger Oslo og Bærum. 8. mai presenterer vi hvordan man gjennom innovativt og kontekstuelt design skaper aktiv og målrettet respons.


Urent vann dreper flere mennesker enn krig! Fasteaksjonen gjør noe med det.

Smarte løsninger og folk gir mer til de som trenger det

Fasteaksjonen er Kirkens Nødhjelps landsomfattende innsamlingsaksjon hvor 1100 menigheter og 40.000 konfirmanter bidrar aktivt. Den ble i 2019 arrangert av i 7-9. april. Vi presenterer løsningen som bidro til å engasjere, forenkle og forbedre enda mer og vi viser resultatene som rapporteres i sanntid fra Vipps og mange andre kilder.


Arcus selger og markedsfører akevitt til svært mange målgrupper.

Målrettet akevittapp og Arcus selger bedre og mer!

Norskprodusert akevitt selger som aldri før, også utenfor landets grenser. Arcus er verdens største produsent og eksporterer til svært mange markeder. Vi presenterer ideene og løsningene bak akevittappen som er blitt et målrettete salgsverktøy med ulike tilgangsnivåer, tilpasset innhold og funksjonalitet.


  • Onsdag 8. mai 2019
  • 08.00–09.45*
  • L´Ardoise, Theresesgt 20, Bislett, Oslo
  • Gratis deltakelse

* programstart ca 08.45

Frokostmøte

Frokostmøte


Lardoise
På hjørnet av Theresesgate 20 (trikk 17/18, buss 18N eller sparkesykkel).

L´Ardoise

L'Ardoise åpnet dørene mai 2015, og er drevet av franskmennene Pierre og Quentin. 8. mai åpner de tidligere enn vanlig for å kunne servere oss en fransk start på dagen.


Med Wordpress som kjerne

Over 50% av verdens nettsteder og apper har Wordpress som kjerne for design, innhold og integrasjon. Vi i DICE bruker ofte Wordpress når vi designer og utvikler nettsteder og apper. Vi viser deg hvorfor og hvordan gjennom egne erfaringene vi presenterer.


DICE - både digital og design

DICE Digital er et byrå med solid kunnskap og erfaring. Vi har designet og utviklet mer enn 300 nettsteder, grafiske profiler og mobile apper. Med dette som bakteppe har vi konkretisert vårt DNA som kjernen i dagens digitale univers.

  • Design - godt designet for kjennskap og tilhørighet.
  • Nettsteder - utviklet smart med brukerne i fokus.
  • Apper - funksjonelt målrettet og felles kodebaser.

PS. om du ikke kan komme 8. mai, er du hjertelig velkommen likevel. Vi byr på traktekaffe og en prat i huset vårt i like ved NRK. Send en epost til bts@dice.no eller ring på 928 48 012.

Med vennlig hilsen oss i Dice Digital.