Eyego så dagens lys i 2005, det ble etablert av oss som leder selskapet i dag, og som allerede da hadde solid erfaring med digitale løsninger. Siden har teamet blitt forsterket med flere solide ressurser og ny kompetanse og enda mer erfaring. Men den grunnleggende troen på at godt design og smarte tekniske løsninger er avgjørende ingredienser i fremtidens kommunikasjonsløsninger gir vi ikke slipp på.

Fornyelse oǵ forandring

Høsten 2018 besluttet vi å fornye oss, dette innebar blant annet en ny modell for eierskap og ledelse, nytt navn, samt en tydeliggjøring av det vi leverer til kundene våre.

Eyego-huset i Blindernveien 5 er nå blitt DICE-huset 🙂

Kontoret er pusset opp og ledelsen i DICE er styrket med en partnermodell hvor vi har utvidet fra 2 til 5 eiere.  Det som vises mest utad er nytt navn og profil, og hvordan vi presenterer oss.

Valget falt på DICE

Navnet DICE har vi lekt med lenge og nå passet det å ta det i bruk. Det er en stavelse (lett å si),  det symboliserer en kube (et prosjekt om du vil) og de 4 bokstavene i DICE står for 4 viktige dimensjoner vi tror på.

  • Design
  • Interactivity
  • Communication
  • Experience

Selskapet har samme organisasjonsnummer og ledelse som før og alle kundeforhold og avtaler forblir uendret. Vårt nye formelle navn er Dice Digital as, men vi kaller oss bare DICE.

Uforandret DNA

Vårt DNA har heller ikke endret seg med navnebyttet, vi fortsetter med det vi er gode på, har lyst til – der vi har solid erfaring. Men vi ønsker å tydeliggjøre hvordan vi presenterer oss. DICE sitt DNA er:

Design – vi designer alt fra digitale løsninger til visuelle profiler.

Nettsteder – vi utvikler alt fra rene nettsteder til integrerte systemer.

Apper – vi utvikler alt fra enkle til avanserte og funksjonelle apper.

Ta mer enn gjerne kontakt om du tenker at vi i DICE kan være noe for deg, eller du har innspill til hva vi kan gjøre bedre.

Klikk på logoen i toppen eller her for å komme til nettsiden vår.

Masse gode hilsener fra alle oss i DICE.

Adrian, Anders, Arild, Bjørn Tore, Fred, Hans Christian, Linda, Morten, Reginald, og Willy.